Rólunk
In-Management Kft.


Cégünk 1997 óta foglalkozik a cégcsoport tulajdonában lévő ingatlanok bérbeadásával és üzemeltetésével, az ország különböző helyszínein, összesen 600 000 m2 területű ingatlant kezelünk.

Szolgáltatásaink egy része a portfolióban lévő irodaházak, ipari és kereskedelmi ingatlanok és lakások hasznosítása, értékesítése. Az épületek változatossága miatt a legkülönfélébb igényeket tudjuk kiszolgálni, legyen szó akár kisméretű irodáról, raktárról, üzemcsarnokról, vagy akár luxuslakásról.

Az ország számos pontján és Budapest szinte minden kerületében jelen vagyunk, így biztosan megtaláljuk az Ügyfeleink igényeire szabott megoldást.

Az In-Management Kft. a hasznosítás mellett az épületüzemeltetéshez kapcsolódó összes feladatot ellátja, melyekről részletes információt a Szolgáltatásaink menüpont alatt kaphat.

Műszaki csapatunk, az AMD Services Kft. tagjainak közreműködésével biztosítjuk az általunk üzemeltetett ingatlanok folyamatos műszaki ellenőrzését, és hiba esetén akár már 30 perc elteltével személyesen állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Rugalmas bérleti konstrukcióink, hozzáállásunk, kedvező áraink és bérleti díjaink lehetővé teszik Ügyfeleink magas szintű, professzionális kiszolgálását, míg az évek alatt szerzett tapasztalatainkkal a legváratlanabb kihívásokra is gyorsan reagálunk.

Az elmúlt évek alatt elértük, hogy az In-Management Kft. mára már az üzemeltetési szektor egyik piacvezető szereplője.

- Nálunk mindig az Ügyfél az első

- Hatalmas választékkal rendelkezünk

- Közvetlenül a tulajdonostól bérelhet, nem kell a jutalékkal törődnie

- Szerződéseinket a korrektség jellemzi

- Árakban és feltételekben rugalmasak vagyunk

- Kategóriánkban a legkedvezőbb bérleti díjakat kínáljuk
 

 

Tartalom betöltése...