A West End Business Center és a MOM Park továbbra is vonzza az új bérlőket

2014-02-10 11:45:00
Az AEW Europe kezelésében lévő, a városközpontban található West End Business Centerbe és a Buda szívében elhelyezkedő MOM Parkba is számos új bérlő érkezett, emelett mindkét irodaház jelentős mennyiségű szerződéshosszabítással is büszkélkedhet.
 
Az AEW Europe kezelésében lévő, a városközpontban található West End Business Centerbe és a Buda szívében elhelyezkedő MOM Parkba is számos új bérlő érkezett, emelett mindkét irodaház jelentős mennyiségű szerződéshosszabítással is büszkélkedhet.
 
A 28.000 m2 területű West End Business Center irodaterületeinek már 97%-a foglalt, ebből 4.400 m2-nyi területre kötöttek új szerződést az év során. Az eddigiek mellé olyan további fontos bérlők sorakoztak fel, mint a Euromedic Group/Diagnoscan Magyarország, a Trenkwalder, vagy az Yntergy. Az Avon szintén a belváros ikonikus irodaházát választotta új bemutató termének helyszínéül, valamint a Tower International is a West End Business Center magasszintű szolgáltatásokat nyújtó épületében nyitotta meg első A.B.E. Offices szolgáltatott irodáját, összesen 1.300 m2-en. 2013-ban A Diageo és az Ernst & Young egyaránt bővítette irodaterületét.
A számos szakmai díjban és elismerésben részesült, majdnem 10 éves épületre továbbra is kiemelkedően nagy az igény, presztízsét kiváló technikai adottságain és lokációján túl magas színvonalú kezelésének, üzemeltetésének is köszönheti.
 
Az AEW Europe Asset Managere, Hancz Anita a következőképpen értékeli a West End Business Center teljesítményét: „Az elmúlt 2 év során az épület területének közel 20%-ára új szerződést írtunk alá a körültekintően kidolgozott ingatlankezelési stratégia nyomán - ennek középpontjában a bérlők igényeinek maximális kielégítése áll. A ház nagyszerű adottságainak és a megfelelő stratégiának köszönhetően fantasztikus eredményeket értünk el egy nagyon kemény piacon.”
 
Sikerek tekintetében a MOM Park bevásárlóközpont és irodaház sem maradt el a West End Business Center mögött: 2.600 m2 irodaterületre születtek új szerződések, 2013-tól többek közt a Portfolion Zrt., az Econgas, és a Provital Zrt. is az AEW Europe által kezelt emblematikus, budai épületkomplexumban bérel irodát, ezen kívül 2014 tavaszán a Tower International második, legújabb A.B.E Offices központját nyitja meg az ingatlanon, közel 1.000 m2-en. A meglévő bérlők közül a Thales és a Bonitas 2002 Zrt. is meghosszabbította szerződését - a MOM Park bevásárlóközpontban és irodaházban már csak 4000 m2 irodaterület szabad.
 
 
Az AEW Europe-ról
Az AEW Europe vezető európai ingatlanalapokat és befektetéseket kezelő menedzsment cég. Az AEW Capital Management, az AEW Europe illetve annak leányvállalatai - AEW Europe LLP, NAMI-AEW Europe és AEW Europe SGP - az Egyesült Államokban és Ázsiában egy globális ingatlan platformot képeznek, több mint 38 milliárd euró vagyont kezelve (melyből 17,9 milliárd euró Európában található). Az AEW 30 évet meghaladó ingatlan alapkezelői és intézményi menedzsment tapasztalattal rendelkezik, melyet több mint 500 alkalmazottal lát el a világ 13 helyszínén működő irodáin keresztül, melyek központjai Bostonban, Londonban, Párizsban és Szingapúrban találhatók. Az AEW innovatív befektetési stratégiája kutatás által vezérelt, szigorú kockázatelemzés eredménye, melynek végrehajtását szakértői csapatai végzik kiterjedt helyi hálózatain keresztül.
 
Az AEW Europe a fenntarthatóság elveit messzemenően figyelembe vevő befektetési teljesítményének elismeréseként számos szakmai díjat érdemelt ki. Az AEW Europe az egyik alapítója tagja az ingatlan alapkezelők vezető csoportjának mely a Bureau Veritas ‘Zöld Besorolás’ szabványait alkalmazza az Európai befektetetési portfólióiban, továbbá az ENSZ ‘Felelős Befektetés Alapelveit’ is betartja. Ezen túlmenően, a cég aktív tagja az Európai Tőzsdén nem jegyzett ingatlan alapok szövetségének (INREV) és portfoliói az Investment Property Databank (IPD) által minősítettek.
Az AEW Europe a Natixis Global Asset Management leányvállalata, amely egyike a világ vezető 15 befektetési vagyonkezelőjének
 
 
Sajtókapcsolat
LanceCom Kommunikáció – Tüske Zsuzsanna
t.zsuzsanna@lancecom.hu
lancecom@lancecom.hu 
+36 1 311 9152
Tartalom betöltése...