Az Eston talált új irodát az Yves Rocher számára

2011-07-27 18:18:00

Az Yves Rocher az Eston International tanácsadóinak segítségével költözik új irodába

Az Yves Rocher az Eston International tanácsadóinak segítségével költözik új irodába

A világszerte ismert, kozmetikai termékeket gyártó és forgalmazó francia Yves Rocher magyarországi központi irodájának keresett új helyszínt, melyet az Eston segítségével sikerült rövid idő alatt megtalálni. 
Az Yves Rocher jó ár-érték arányú, de minőségi, a meglévő körúti, a nemrég nyílt Europeum-beli üzleteihez közel eső, illetve a további tíz budapesti márkaboltjával is kiváló közlekedési összeköttetést jelentő, belvárosi irodát keresett.
Az Eston tanácsadói több lehetőséget is bemutattak a cégnek, amelynek választása végül a tér egyik emblematikus épületére, az EMKE irodaházra esett, amely megfelelt a keresési kritériumoknak. Az irodaépület szolgáltatási kínálata, minőségi kialakítása, rugalmas bérleti feltételei számos nagynevű bérlő mellett az Yves Rocher-t is meggyőzték. Az épülethez közeli hotel az alkalmanként ideutazó francia kollegák számára kényelmes szálláslehetőséget biztosít.
Az EMKE irodaház a neves európai ingatlanalapokat és befektetéseket kezelő francia menedzsment cég, az AEW Europe európai portfoliójának egyike (ide tartoznak még a MOM Park és a WestEnd Business Center is). Az AEW Europe stratégiája a budapesti portfoliók részbeni felújítása, modernizálása; így a Yves Rocher is hamarosan élvezheti az EMKE épületében a látványos felújítás és a továbbfejlesztett szolgáltatások során megújuló közös terek előnyeit. 
„Örömmel vesszük át új irodánkat, amely a kiváló lokáció mellett költséghatékony üzemeltethetősége miatt a vállalati filozófiánknak is megfelel, amelyben központi helyen szerepel a fenntarthatóság illetve környezetünk és az ember tisztelete.” - nyilatkozta Venczel Judit, az Yves Rocher Magyarország kereskedelmi igazgatója.
Tartalom betöltése...